Olen 25-vuotias nainen ja olen kerran elämäni aikana kokenut sen millaista on rakastaa jotain ihmistä. Vieläkin rakastan häntä. Ainut ongelma on, että hän ei vain tunne minua kohtaan enää samoja tuntemuksia. 

No nyt olen tämän ongelman ajatellut selättää. Tässä suossa on tultu pyörittyä jo toista kuukautta. Nimittäin herra x meni antamaan pienen mahdollisuuden yhteisestä tulevaisuudesta, joka voisi joskus koittaa meille, koska hän edelleen välittää minusta. Ei mitään tiettyä määrettä, että milloin tai tietoa siitä loppuvatko hänen tunteet. No jos te olette koskaan ketään rakastaneet enemmän mitä rakastatte itseänne ja useat teistä varmasti ovat, niin voitte kuvitella miltä tilanne tuntuu. Asiaa tulee ajateltua noin 90% ajasta, jolloin ei ole elämässä mitään sisältöä. Kuten juuri ennen nukahtamista, heti heräämisen jälkeen, juoksulenkeillä ja mitä näitä hetkiä nyt on. Kyllä te tiedätte. 

Tekisi mieli myös sanoa teille, ketkä ette ole oikeaa rakkautta koskaan kokeneet, että kyllähän te voitte tämän tunteen tiedostaa, kun olette te elokuvia katselleet. Mutta ette voi! Ei maailmassa ole mitään sellaista elokuvaa, missä ilta toisensä jälkeen ajateltaisiin sitä miestä, jota rakastatte ja miten ette pääse hänestä eroon!

No nyt ajattelin selättää tämän ongelman, koska tämä vaikuttaa minuun niin paljon ja syö kaikki elämänhalut. Työkaveritkin ovat huomanneet sen, että en enää innostu asioista niinkuin ennen ja en kerro tuttuun tapaani hauskoja juttuja. 

Eli tämän blogin sisältö tulee kertomaan siitä, kuinka 25-vuotias nainen koittaa selättää rakkauden herra x:ää kohtaan ja löytää uuden! Mistä sellaisen voisi löytää? No kokeillaan vaikka kaikkea, jotta uusi rakkaus löytyy!