Huh!

Kyllä, nyt voin suositella tinderiä kaikille. Ihan sama tuleeko tuosta miehestä minun tulevien lasteni isää, mutta minulla oli hauskaa! Nauroin todella todella paljon ja kotiin kävellessänikin olin hyvin innoissani siitä, että miten hauska tuo mies oli.

Mutta toki heti alkoi kaivertaa kaksi asiaa. Ensinnäkin se, että ok hän ei vältämättä ajattele minusta yhtä positiivisesti, koska itsetuntoni on hyvin down näin eron jälkeen. Ja toinen asia, että mitä nyt. Maailman vaikein asia. Ensimmäisten treffien jälkeen. Mitä tulee tehdä? Olemme kuitenkin puhuneet Tinderissä ennenkin, niin voimmeko vain jatkaa puhumista? Kumman vuoro aloittaa? Nähdäänkö uudestaan ja jos nähdään niin milloin.

Tätä hetkeä tapailusta  vihaan, koska jotenkin tulee aina niin paljon laskettua sitä, että kuinka monta kertaa itse on aloittanut keskustelun ja kuinka monta kertaa en ehdottanut tapaamista. Tai no, nyt tässä tilanteessa vihaan sitä, että kumpi nyt tekee aloitteen ja jos hän ei tee, niin miettiikö hän samaa vai eikö hän vain halua nähdä uudemman kerran?

No sen olen onneksi oppinut elämässä, että jos pyydän häntä ulos uudemman kerran, niin pahinta on se että saan kieltävän vastauksen. Eli ei suhteessa hirveän paha juttu. Pitää vain jatkaa ja löytää joku toinen hauska tyyppi sitten! :)

Huomenna sitten kolmansille tindertreffeille tälle viikkoon. Jotenkin ei niin paljoa enää kiinnosta mennä, kun tänään oli niin hauskaa, mutta onneksi kolmaskin tindermies on vaikuttanut suhteellisen asialliselta kaverilta!