Olen nyt noin viikon verran pelaillut tinderiä, jos sitä nyt voi pelaamiseksi kutsua. Matchejä on tullut jonkin verran. Huomaa kylläkin sen, että juhannuksena humalassa ovat kriteerit selkeästi heikentyneet :D Ja oletteko huomannee sitä, että alkuun mies näyttää ihan kohtalaisen hyvältä, mutta sillä samalla sekunnilla kun hän alkaa puhumaan koko ulkonäkö muuttuu suorastaan kuvottavaksi?

No en valita. Miehet puhuvat ja pääasia on, että he puhuvat! Koska siinä tinder on hyvä, että siellä voi jättää vastaamatta ja kukaan ei siitä pahastu! Tai mikäli joku käy oikein raivostuttavaksi, niin hänet voi poistaa omalta listalta.

Nyt viimeisen viikon aikana minulle on tullut 137 Tinder-paria ja näistä 26 on alkanut juttelemaan minulle ja yhdelle olen itse alkanut juttelemaan. 26 henkilöstä ehkä 15 en ole vastannut mitään, kun jotenkin niin tylsät avauslainit ovat heittäneet tai ulkonäkö ei sitten olekaan kiinnostanut yhtään. Liian nopeat sormet on selkeästi ollut, kun on pelattu!! Miehet ovat myös hyvin osanneet panostaa siihen ensimmäiseen kuvaan. Koska aina ei jaksa katsoa kaikkia kuvia!! Jota ehdottomasti suosittelen teille, ketkä ette tinderiä ole käyttänee aikaisemmin! 

No jatketaan tilastoje. Noista 10 kenen kanssa olen jutellut vähän enenmmäin, niin neljä on pyytänyt ihan rehellisesti ulos. Ensimmäisen jouduin harmikseni skippaamaan, koska olin vielä juhannuksen vietossa. Hänessä ei nyt muutenkaan poikaystävämateriaalia juurikaan ollut, mutta hauskaa olisi voinut pitää, sillä hän vaikutti ihan ok tyypiltä! Tosin humalatila saattoi vaikuttaa päätökseeni, sillä juhannuksena tuli juotua 3 päivää putkeen siinä toivossa, että unohtaisin herra x:n ja hetkellisesti näin kävikin! Tosin entistäkin pahemmat kaipuutilat oli sitten sunnuntaina ja vielä maanantain puolella, kun kärsittiin krapulaa.

No tähän helpotukseksi pelailin lisää tinderiä! Kerrankin myös selvin päin. Saalis ei ollut yhtään huonompi. Kolmet treffit loppuviikoksi, hyvällä putkella uusi tindertreffi sekä keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. 

Torstain mies oli vähän väsynyt. Alkuun hän vaikutti ihan hyvältä tyypiltä, mutta heti kun alettii viestittelemään Whatssapissa minulta meni maku häneen! Hän vonkui heti kainaloon makoilemaan. Me vasta alettiin juttelemaan! Ja siis ymmärrän toki, että tinder on myös paikka etsiä pelkkää seksiä, mutta hyvänen aika jos seksiä etsitään, niin sitten puhutaan ihan vain seksistä! Eikä hän hetki sitten päättyneen tapaamisen myötä vaikuttanut yhtään sellaiselta tyypiltä, joka etsi pelkkää seksiä. No yhtä kokemusta rikkaampana kohti uusia tindertreffejä! :)

Torstain treffeistä olen vähän innoissani jo. Se tuntuu tosi hauskalta, kun olemme herra x:n kanssa eronneet jo tovi sitten, niin nyt vihdoin pystyy jo ottamaan vähän perhosia vatsan pohjalle! Hän on minua 5 vuotta vanhempi ja hän vaikuttaa älykkäältä ja hauskalta. Nuo ovat asioita mitä arvostan miehessä paljon! En jotenkaan yhtään kestä enää sellaista ammarimeininkiä. Jack and jonesin farkkuja ja fitnestukun paitaa. Lihakista tietysti pidän, mutta ei nyt typerältä tarvitse näyttää. No huomenna se sitten selviää, että onko hän niin hauska tyyppi mitä toivon hänen olevan!!

Ja mikäli sekin on ihan täysi floppi, niin perjantaina näen sitten kolmannen tyypin klo 20.00. Vaikuttaa ihka oikeilta treffeiltä, joilla en hetkeen ole ollutkaan! Ihan hauskaa. Ja alkuun on hyvä pitää mieli virkeänä ja tapailla niin monta tyyppiä mitä vain jaksaa. Koska sen verran minäkin olen tehnyt myyjän töitä, että määrästä se on kiinni! Jos tapaan loppuvuonna vaikka 100 tyyppiä, niin kyllä sinne on pakko mahtua muutama hyväkin tyyppi!

Näillä aiheilla palataan asiaan ja raportoidaan sekä sitä, että miten loput tindertreffit ovat menneet ja sitä että uskallanko minä jo pian alkaa juttelemaan ihmisille? Ehkä jonain päivänä! :) Pitää vain ensiksi keksiä hauskat aloituslainit, koska mikään ei ole tylsempää mitä tylsä tinderaloituslaini!